Gratis Verzending & Retour | 14 dagen bedenktijd | Klantenservice: Info@beemigo.com | 1-2 dagen levertijd
0
Winkelwagen
€ 0,00
Philips Azur Performer Plus GC4527/00- Stoomstrijkijzer - Beige/zwart

Met het Philips Azur Performer Plus GC4527/00 stoomstrijkijzer ben je verzekerd van krachtige prestaties voor een extra glad strijkresultaat. Met een vermogen van 2600 W is dit strijkijzer zeer sne...

€ 58,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met het Philips Azur Performer Plus GC4527/00 stoomstrijkijzer ben je verzekerd van krachtige prestaties voor een extra glad strijkresultaat. Met een vermogen van 2600 W is dit strijkijzer zeer snel opgewarmd. Kreuken zijn snel verleden tijd door de continue stoomproductie tot 50 g/min. De stoomstoot van 220 gram en de SteamGlide Plus-zoolplaat zorgen voor een comfortabele strijkbeurt. Dankzij het ruime waterreservoir van 300 ml hoef je minder vaak bij te vullen. De spitse voorkant maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekken te strijken, zoals rond knopen en tussen plooien.

Belangrijkste kenmerken GC4527/00 stoomstrijkijzer

Sterke stoomdruk en snel opwarmen
De continue stoomproductie tot 50 g/min geeft de perfecte hoeveelheid stoom om alle kreuken efficiënt te verwijderen. Daarnaast warmt de strijkijzer snel op vanwege de 2600 Watt en levert de strijkijzer krachtige prestaties voor perfecte strijkresultaten.

Gebruiksgemak en onderhoud
Met de stoomregelaar hoef je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid stoom. Je hoeft alleen maar de temperatuur te selecteren voor het kledingstuk dat je wilt strijken. Verder beschikt het strijkijzer over een waterreservoir van 300 ml en een snoer van 2 meter voor extra gemak. Daarnaast verzamelt het speciaal ontworpen en ingebouwde kalkreservoir kalkdeeltjes terwijl je strijkt. Tijdens het Self Clean-proces wordt de kalk uit het strijkijzer gespoeld om consistente strijkprestaties te garanderen. Tot slot beschikt de strijkijzer over een automatische uitschakeling na 8 minuten, voor extra veiligheid.

Vijfsterrenzoolplaat
Met de best-glijdende SteamGlide Plus-zoolplaat van Philips ben je razendsnel door het strijkwerk heen. De zorgvuldig ontworpen openingen zorgen voor een goed uitgebalanceerde stoomverdeling. De voorkant van de Philips Azur Performer strijkbout is in 3 opzichten handig: deze is extra spits, heeft een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp. Hierdoor strijk je zelfs de lastigste plekken, zoals rond knopen en tussen plooien.

Productkenmerken

  • Capaciteit waterreservoir: 300 ml
  • Zachte handgreep: Ja
  • Gewicht strijkijzer: 1,75 kg
  • Vermogen: 2400 W
  • Stoomstoot: 190 g
  • Watersproeifunctie: Ja
  • Ontkalken: Zelfreiniging, Ingebouwd kalkreservoir

Over ons

Startbuy.nl is gespecialiseerd in online verkoop van kwalitatief goede producten met een uitstekende service.

Zakelijk?

Voor zakelijke orders vanaf € 500 verkoopwaarde kunnen wij een offerte aanbieden.
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop