Gratis Verzending & Retour vanaf €50 | 14 dagen bedenktijd | Klantenservice: Info@beemigo.com | Voor 23.00 besteld vandaag verstuurd NL - 21.00 BE
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tecknet draadloze deurbel met 1 ontvanger inclusief stopcontact | Duurzame zender zonder batterijen

Doorsteekontwerp: de ingebouwde stekkeraansluiting van de insteekbare deurbel vermindert het aantal vrije aansluitingen op uw stopcontact niet. Milieuvriendelijk: Zender met eigen voeding, er zit e...

€ 44,95
€ 28,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Doorsteekontwerp: de ingebouwde stekkeraansluiting van de insteekbare deurbel vermindert het aantal vrije aansluitingen op uw stopcontact niet.
Milieuvriendelijk: Zender met eigen voeding, er zit een micro-generator in de zender die elektrische stroom genereert en het signaal naar de ontvanger stuurt wanneer deze wordt ingedrukt. Er is geen batterij nodig voor de zender.
Digitaal codesysteem: verschillende codes op dezelfde frequentie, bespaar je de zorgen over een mogelijke storing met het systeem van je buren. Uw deurbel reageert dus enkel op uw eigen zender. Het bereik tussen zender en ontvanger is tevens maximaal 150 meter. Voldoende radiobereik om de radiodeurbel overal in uw huis te installeren.
Met keuzeschakelaar om uw favoriete geluid uit 32 verschillende melodieën te kiezen. Het volume is instelbaar in 5 niveaus tussen 25db en 85db. Naast de beltoon verschijnt er een optisch signaal, een knipperende LED.
IP44 waterdicht: Met een sterke waterbestendigheid kunt u de deurbel (zender) buiten het huis installeren.

Over ons

Startbuy.nl is gespecialiseerd in online verkoop van kwalitatief goede producten met een uitstekende service.

Zakelijk?

Voor zakelijke orders vanaf € 500 verkoopwaarde kunnen wij een offerte aanbieden.
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop